Aktuelle kampagner

EFTERÅRSTILBUD 2020

Volvo Penta – Den smarteste måde til et behageligere bådliv

​20% Rabat på D1-20/30, D2-50/60/75.

Køb D4 / D6 DPI – Tilbehør for 75 000 kr uden beregning.

Easy boating

Vi hos Volvo Penta mener, at sejlads skal være så behageligt og afslappende som muligt. I vores arbejde med at levere integrerede, innovative og brændstofeffektive løsninger, der er lette at bruge, drager vi fordel af vores brede erfaring og ekspertise. Det er den smarteste måde at forenkle sejlads på.

Et fuldt integreret system

Hos Volvo Penta er alt designet, udviklet og produceret sammen - fra motorer til transmission, drev og propeller. Det intuitive EVCsystem (Electronic Vessel Control) forenkler kontrol og overvågning.

I et fuldt udstyret system betyder det for eksempel, at du kan opsætte en rute i Glass Cockpit-systemet, aktivere autopiloten på joysticken og derefter guides til destinationen på den mest bekvemme måde. Enkelt og intuitivt.​

D1-20/30

20% rabat

Ekskl. propeller. Med S-drev/gear.

Kampagnepris D1/20 med S-drev fra 61 560 kr.

(Vejl. udsalgspris fra 76 950 kr)​

D1/D2-serien​

Yderst pålidelig, miljø-venlig, lavt støjniveau og med minimale vibrationer. Højt drejningsmoment ved lave omdrejninger forenkler manøvrering. Ferskvandskøling som standard. Tilpasset varmtvandsudtag med høj kapacitet. Minimale emissionsniveauer.

​Lavt omdrejningstal – høj komfort

Volvo Penta D-seriens maks. omdrejningstal er lavt, hvilket betyder lave 1800-2300 r/min ved jævn fart. Dette medfører minimale vibrationer og lave lydniveauer, som mindskes endnu mere med sejlbådsdrevet.

Drejningsmoment for sejlbåde

Motorerne i D-serien har et højt drejningsmoment allerede ved lave omdrejningstal. Dette giver betydelig mere kraft og hurtig respons på alle kommandoer. Drejningsmomentet bidrager også til driften af de kraftigste generatorer inden for branchen.

Effektiv ladning

Alle motorer i D-serien er udrustede med højkapacitetsladning. 115 A-vekselstrømsgeneratoren har en indbygget ladesensor, som giver korrekt batteriladespænding.

Ferskvandskøling

Motoren har ferskvandskøling som standard. Dette reducerer den interne korrosion og gør det muligt for motoren at opretholde en jævn og optimal arbejdstemperatur under alle forhold.​

D2-50/60/75

20% rabat

Ekskl. propeller. Med S-drev/gear.

Kampagnepris D2/50 med S-drev fra 82 036 kr.

(Vejl. udsalgspris fra 102 545 kr)​