Aktuelle kampagner

FORÅRSSÆSON 2020

Volvo Penta – Den smarteste måde til et behageligere bådliv

​20% Rabat på D2-50 / 60 / 75.

Køb D4 / D6 DPI – Tilbehør for 75 000 kr uden beregning.

Easy boating

Vi hos Volvo Penta mener, at sejlads skal være så behageligt og afslappende som muligt. I vores arbejde med at levere integrerede, innovative og brændstofeffektive løsninger, der er lette at bruge, drager vi fordel af vores brede erfaring og ekspertise. Det er den smarteste måde at forenkle sejlads på.

Et fuldt integreret system

Hos Volvo Penta er alt designet, udviklet og produceret sammen - fra motorer til transmission, drev og propeller. Det intuitive EVCsystem (Electronic Vessel Control) forenkler kontrol og overvågning.

I et fuldt udstyret system betyder det for eksempel, at du kan opsætte en rute i Glass Cockpit-systemet, aktivere autopiloten på joysticken og derefter guides til destinationen på den mest bekvemme måde. Enkelt og intuitivt.​

D2-50 / 60 / 75

20% rabat

Ekskl. propeller. Med S-drev/gear.

Kampagnepris D250 med S-drev fra 81 811 kr.

(Vejl. udsalgspris fra 102 264 kr)​

D2-serien​

Volvo Penta D2 er en 4-cylindret række-, 2,2-liters diesel motor, der er let at vedligeholde. Den har høj pålidelighed og lang levetid.

Komfort

Da motoren har et lavt omdrejningstal ved march-hastighed, er den lydsvag med minimal vibration. Den bløde motorgang opnås  ved en dynamisk afbalanceret konstruktion med en højeffektiv gummiisolering. I kombination med indsugnings lyddæmper, sænkes støjniveauet yderligere og bidrager til øget komfort om bord.

Ferskvandskøling

Motoren har ferskvandskøling som standard. Dette reducerer den  interne korrosion og gør det muligt for motoren at opretholde enjævn og optimal arbejdstemperatur under alle forhold.