Aktuelle kampagner

EFTERÅRSTILBUD 2021

Volvo Penta – Den smarteste måde til et behageligere bådliv

Ny opdateret version af Easy Connect

15% rabat på Volvo Penta D1-13/20/30
​15% rabat på Volvo Penta D2-50/60/75

Volvo Penta Easy Connect

Volvo Penta Easy Connect giver dig et instrumentpanel med båd- og motordata, ruteinformation og meget mere - direkte på dine smarte enheder via Bluetooth®. Du skal blot montere Easy Connect modulet på din motor, og installere Easy Connect-appen på din tablet eller smartphone.

Funktionerne gør den også til et ideelt supplement til styrepladsens monterede instrumenter. Og oplevelsen er ikke kun  om bord. Du kan nemt tilgå dine gemte ruter og båddata hjemmefra - eller genopleve øjeblikkene og planlægge din næste tur.

Konstant data-adgang

Easy Connect giver øjeblikkelig adgang til motor- og båddata i en nem, intuitiv grænseflade. Med kortvisningen kan du kontrollere din aktuelle position og den rute, du har tilbagelagt. Som en mulighed kan du bruge navigationskort fra Navionics (kræver Navionics-konto) til yderligere præcision. Ruter og båddata gemmes i appen og kan senere tilgås for proaktiv brug ved planlægning af fremtidige ture.

NMEA-funktionalitet

Easy Connect-grænsefladen har NMEA2000-funktionalitet. Det betyder, at den også kan sluttes til et eksisterende NMEAnetværk på båden. Det giver dig adgang til yderligere data fra fx hastigheds- og dybdesensorer.

Derudover kan Easy Connect-interfacet bruges til at konvertere motordata til NMEA2000-kompatible kortplottere / multifunktionsdisplays ombord.

Kompatibilitet

Easy Connect fås til følgende motorer i single og

dobbeltinstallationer:

  • D1/D2-motorer med MDI
  • Benzinmotorer uden EVC fra modelår 2006
  • Diesel- og benzinmotorer med EVC (undtagen D3- og benzinmotorer produceret før 2007 med EVC-MC A/B)

Appen fåes til Apple-enheder med iOS 10 og nyere. Til Androidenheder skal styresystemversionen være 5.0 eller nyere med Bluetooth®. 4.2. Bemærk venligst at visse funktioner og funktionaliteter ikke er tilgængelige til alle motortyper. For yderligere oplysninger, besøg www.volvopenta.com/easyconnect.

Ombord (tilsluttet)

Når du er om bord, giver Easy Connect et komplet billede af bådens vigtigste informationer i realtid. Skift mellem forskellige menudisplays, visning af bådens fart og motor-omdrejninger, kort osv. og del dine oplevelser på sociale medier.​

Hjemmevisning (ikke tilsluttet)

Easy Connect gemmer dine tidligere ture, så du kan genskabe dem og dele dem på sociale medier. Du kan også få adgang til en oversigt over nøgledata som brændstofniveau, motortimer og e-maile motorstatus til din Volvo Penta-forhandler.​

D1-13/20/30

15% rabat

Ekskl. propeller.

Opgrader til ny teknik

Pålidelig, miljøvenlig, støjsvag med minimale vibrationer. Højt drejningsmoment ved lavt omdrejningstal for enkel manøvrering. Tag dit bådliv til et nyt niveau og oplev fornyet sejlerglæde med et motorskifte iløbet af vinteren.

​Lavt omdrejningstal – høj komfort

Volvo Penta D-seriens maks. omdrejningstal er lavt, hvilket betyder lave 1800-2300 r/min ved jævn fart. Dette medfører minimale vibrationer og lave lydniveauer, som mindskes endnu mere med sejlbådsdrevet.

Drejningsmoment for sejlbåde

Motorerne i D-serien har et højt drejningsmoment allerede ved lave omdrejningstal. Dette giver betydelig mere kraft og hurtig respons på alle kommandoer. Drejningsmomentet bidrager også til driften af de kraftigste generatorer inden for branchen.

Effektiv ladning

115 A-vekselstrømsgeneratoren har en indbygget ladesensor, som giver korrekt batteriladespænding.

Ferskvandskøling

Motoren har ferskvandskøling som standard. Dette reducerer den interne korrosion og gør det muligt for motoren at opretholde en jævn og optimal arbejdstemperatur under alle forhold.

D2-50/60/75

15% rabat

Ekskl. propeller.

Skift til en ny propel

En slidt eller skadet propel påvirker din sejlads-oplevelse mere end du tror. Der er flere egenskaber, som du skal være opmærksom på, der påvirker motorens og bådens ydelse. Båden kan føles træg og tung, eller motoren kan køre over max omdrejninger ved fuld gas. Brændstoføkonomien påvirkes også negativt.

Den eneste vej frem

For Volvo Penta er propellerne altid designet som en del af et komplet drivsystem. Det er det eneste rigtige. Uanset om du har en motorbåd eller en sejlbåd, så findes der en Volvo Penta original propel, der er helt designet til dine behov.

Er du ikke sikker på, hvilken type propel der passer til din motor og bådtype kan du altid kontakte din Volvo Penta-forhandler. De kender den type propel, der bedst passer til din drivline.​